Skip to content

MOTION: LAGAR INTE LEDARE

February 6, 2014
Not even sheep need a leader!

Not even sheep need a leader!

MOTION: LAGAR INTE LEDARE

Min käre vän var god och vakna!

Börja diskutera globala DDD-lagar (Digital Direkt Demokratiska Lagar)! Skamlöst och lättsinnigt ljuger vi grovt och kallar idag representationen för demokrati. Demokrati är inte partitoppstyrning och demagogi. Demokrati är (e)-dialog från alla till alla och två i taget samt framförallt omröstning om globala jämlikhetslagar!

Samhället skall styras av lagar och inte av maktgiriga LEDARE! Vi kritiserar kapitalismen men talar inte om omröstning och om lagar för en gemensamt ägd offentlig sektor samt omröstning om maximering av privat ägande, maximering av inkomst och maximering av konsumtion! Var god och förnuftig och sluta prata om ledare, börja diskutera om lagar!

Begreppet (direkt)-demokratiska lagar är identiskt med begreppet jämlikhetslagar!

Vi lever i en falsk och mentalt sjuk värld! Vi pratar om förenta nationerna men vi är inte förenade med globala lagar. Vi pratar om europeiska unionen men vi har inga gemensamma lagar. Vi ”alla” i praktiken kan engelska men vi vill inte ha en omröstning för att göra engelskan också officiellt det första gemensamma språket för att höja medborgarna utbildningsnivån och att spara tid och pengar för samhället!

Oförlåtligt dröjer vi att inse att informationsteknologin har gjort sedan länge lokala och globala referenda möjliga, relativt enkla, snabba och prisvärda!

Vi borde skämmas att ljuga, att svika och att agera som förrädare för våra barn, att inte tänka förnuftigt och att inte följa vårt samvetes röst! Vi slösar lättsinnigt våra ytterst värdefulla val röster till maktgiriga politiker istället för att vägra följa ledarna och att kräva att själva stifta globala jämlikhetslagar. Vi världens medborgare är inga får att ledas!

Var god rösta på dig och alla oss vanliga medborgare och på direktdemokratin! Stanna hemma eller rösta blankt! Var ärlig, tänk efter och  kommentera denna motion!

UNO United Nomocrats Organisation… Forget nations, nationalism, old religion myths and traditions! see Millennium Development Goals

UNO United Nomocrats Organisation… Forget nations, nationalism, old religion myths and traditions! see Millennium Development Goals

Fred Blomson 1937, practical philosopher, fred.blomson @ gmail.com

UNO, United Nomocrats Organization! Forget nations!

Digital Direct Democratic Nomocracy = EQUALITY, Please recognize it !

www.facebook.com/nomocracy, www.facebook.com/fred.blomson, please like

A collective social equal society, or a private market pyramidal society?

That is THE question! Please comment!

Are we going to allow the Chinese dictatorship to own the whole planet?

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: