Skip to content

ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

October 17, 2015
WE COSMOPOLITANS

WE COSMOPOLITANS

ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
DDD, Ψηφιακή Άμεση Δημοκρατία, lex Rex “ο νόμος είναι βασιλιάς”, Νομοκρατια, “το κράτος δικαίου”, οπου ο νόμος ειναι ο κυβερνητης, ουτε το χρήμα ουτε οι πολιτικοι αντιπροσωποι!

Το δημοκρατικό σύστημα ενώνει τον κόσμο με παγκοσμιους νόμους, με μια κοινη γλώσσα και με εναν παγκοσμιο πολιτισμό. Ο εθνικισμός, η αντιπροσωπευτική δημοκρατία, η προσωπολατρεια και η μετανάστευση ανήκουν πλέον στην ιστορία, δώδεκα χρόνια εκπαίδευση ειναι τωρα υποχρεωτική και όλοι οι πολέμοι τελειωσαν!
Η DDD Ψηφιακή Άμεση Δημοκρατία διαδεχτηκε την καπιταλιστική δικτατορία και την κορυφοδιοικουμενη εκλεγμένη κομματική δικτατορία! Οι εκατομμυριούχοι δολαριου είναι μειονότητα στον κόσμο, ο καπιταλισμός και το σχετικό σύστημα της οικονομίας της αγοράς είναι αντιδημοκρατικος και αντικατασταται από το δημοκρατικό σύστημα το οποίο αντικαθιστά σταδιακά τα χρήματα με νόμους που κατέχουν και ελέγχουν τα πάντα ισα και δικαια!
Αγαπητε κοσμοπολίτη παρακαλώ ξεσηκώσου! Η ανεκτιμητα υψηλα πολύτιμη ψηφος σου προοριζεται τώρα για ψηφιακα δημοψηφίσματα και παγκοσμιους νόμους, οχι για αντιπροσώπους. Σε παρακαλω συνειδητοποιησε οτι η ψηφος σου ειναι το πολυτιμοτερο που κατεχεις! Μην δίνεις την ψηφο σου σε εγωιστες και άπληστους πολιτικούς! Εσυ με την ψηφο σου εισαι ο κυριος συνυπευθυνος κυβερνήτης. Πλησιασε απο τωρα το μελλον! Αρνησου να πεφτεις θημα της κομματικης προπαγανδας, απαιτησε δημοψηφίσματα!
Ως εκ τούτου, προτείνω να συζητήσουμε έντονα για το μέλλον! Νομίζω ότι ορισμενες σημαντικές αλλαγές εχουν προτεραιότητα και ειναι αναπόφευκτες στο μέλλον της κοινωνίας! Η παγκοσμιοποίηση είναι ήδη εδώ, αλλά καθυστερουμε να το αποδεχθούμε και να προσαρμοστούμε! Ο συντηρητικός εθνικισμός ευδοκιμεί με αντιδραστικα εθνικιστικά κόμματα να παρασυρουν τον κόσμο! Είναι ανόητο και παράλογο εγω, εσυ, και “όλοι” στον κόσμο να μελετούν τα αγγλικά και να αισθανονται τη μεγάλη ανάγκη για μια κοινή μητρική γλώσσα, αλλά να σπαταλουν τεράστιο χρόνο και τεράστιους πόρους στην οικονομικα αντιπαραγωγική λογοτεχνική εθνική δραστηριότητα, ενώ ένα δισεκατομμύριο των αδελφών μας στον κόσμο πεθαίνει από την πείνα.
Η μεταναστεύτικη επανασταση θα συνεχίζεται μέχρις ότου καταργηθούν όλα τα σύνορα! Το καλύτερο και το αναπόφευκτο που κάνουμε για να βοηθήσουμε τους πρόσφυγες και την χώρα μας είναι ότι κάνουμε τα αγγλικά και επίσημα την μητρικη γλωσσα της χώρας, της ΕΕ και του κόσμου, και μεταξύ άλλων επιτάχυνουμε και διευκόλυνουμε την εκπαίδευση των φτωχών παντου. Η εξαιρετικα ραγδαια τεχνολογικη αναπτυξη συνεπαγεται την εφαρμογη της ψηφιακης αμεσης δημοκρατιας DDD. Ο εθνικισμός και η προσωπολατρεια με τα πόδια των προσφύγων κηρυχθηκε νεκρός. Η λογικη και ο νομος κυριαρχουν (Nomokrati), το σύνθημα είναι: «Κοσμοπολίτες όλων των χωρών, ενωθείτε με μία γλώσσα και με νόμους, σωστε την γη, καταργηστε τα όπλα και αντικαταστήστε σταδιακά τα χρήματα με παγκόσμιους νόμους! Αρχηγοι, πόλεμοι και πολιτικά κόμματα δεν χρειαζονται. Ας ξεκινήσουμε μια παγκοσμια ψηφιακή οργάνωση στην οποία όλα τα μέλη ειναι προεδροι με ισα δικαιωματα”.
Οικουμενική DDD νομολογια (Δηλαδή σύγχρονη πολιτική DDD επιστήμη) είναι ένα νέο θέμα που διδάσκεται και ασκείται από το νηπιαγωγείο σε όλα τα εκπαιδευτικά και ερευνητικά επίπεδα!
Οι βιβλιοθήκες μετατρέπονται σε DDD κοινοβούλια στα οποία οι πολίτες επιλέγουν μεταξύ αλλων DDD γνώση, συζητουν και ασκουνται στην ψηφοφορία παγκοσμιων νόμων!
Όλα τα παραδοσιακa πυραμιδικα οργάνωτικα συστηματα σε ολόκληρη την κοινωνία είναι τωρα πλεον οριζόντια, όπου όλοι οι πολίτες και οι αξιοκρατικα εκλεγμενοι εργαζομενοι είναι πρόεδροι με ισα δικαιωματα. Η λογικη κυριαρχει παντου και παντοτε!
Ερχονται πολλες ειδησεις για την προοδο των “θετικων” επιστημων! Τώρα είναι η ώρα για ειδησεις σχετικά με τη σύγχρονη DDD εξελιξη της πολιτικης επιστημονικής έρευνας και της πρακτικής πολιτικης προόδου! Παρακαλώ σχολιασε και μοιρασε αυτό το μανιφέστο.
Fred Blomson alias Δημητριος Γαλατσινος, popular philosopher, f.1937.

http://www.equalitynow.eu, in light English, Swedish, German and Greek.
Facebook group: “We cosmopolitans”. Παραδειγμα: www. voteit. com / in-Englisch /

PEACEFUL EVOLUTION, A DIGITAL DEMOCRATIC EGALITARIAN ECONOMIC SYSTEM AND A UNIVERSAL CIVILIZATION ARE POSSIBLE! ABOLISH NATIONALISM!

PEACEFUL EVOLUTION, A DIGITAL DEMOCRATIC EGALITARIAN ECONOMIC SYSTEM AND A UNIVERSAL CIVILIZATION ARE POSSIBLE! ABOLISH NATIONALISM!

From → ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: