Skip to content

VÄRLDSVID DIGITALT PARLAMENT

December 18, 2015

image

VÄRLDSVID RÅDGIVANDE DIGITALT PARLAMENT
(Börja med att våga satsa på ett rådgivande digitalt parlament. En interaktiv webbsida med bl. a. omröstningsfunktion.)

— Det efterlyses seminarier om ett världsvid rådgivande digitalt parlament. Var god informera mig om det finns redan ett sådant parliament angående världsvida Mänskliga Grundlagar. Teknik kostar och jag vill bidra med en liten avgift. Jag gissar att jag säkert inte är ensam som kräver att delta i de viktiga beslutsprocesserna!

— Det efterlyses en världsomspännande lag om enkel verbal kommunikation med Engelskan som första och gemensamt modersmål och en gemensam kosmopolitisk blandkultur for att eliminera alla krig permanent.

— Det efterlyses en världsomspännande lag om maximal inkomst, maximal privat egendom och maximal privat konsumtion for att eliminera hunger permanent.

— Det efterlyses en världsomspännande lag som skall äga och styra allt gemensamt istället för privata storpengar och politiska ledare for att eliminera personkulten och att etablera äkta demokrati permanent.

— Det efterlyses världsomspännande lag om 4-timmars obligatorisk arbete till alla for att eliminera arbetslöshet permanent.

— Det efterlyses en världsomspännande lag på minst 12-års obligatorisk utbildning för alla för att åstadkomma dessa fredliga digitala äkta demokratiska reformer och att eliminera nationalism och religiös fanatism permanent. Fred på jorden. Lycka Till!

How is it that these basic issues are not discussed daily? I am thankful for a comment! Fred Blomson, born 1937, genuine democratic amateur philosopher equalitynow.eu , UN, GR, SE, DE, fred.blomson@gmail.com
Group: facebook. com / WE COSMOPOLITANS
———————————————————————————————

10893640_10206926163621030_1349071385_n

From → SVENSKA

One Comment
  1. He’s treating website design” as if all it means is the visual layout of a website or site.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: