Skip to content

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

January 1, 2016

9780748634996

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Η πληροφορικη επιστημη επηρεαζει αναποφευκτα, εξελικτικα και ριζοσπαστικα την πολιτικη παρα πολυ, παρα την αντισταση των πολιτικων. Η λατρεια της προσωπικοτητας καταργειται, Σημερα υπαρχει μονον μια δημοκρατια, δηλαδη η παγκοσμια ψηφιακη αμεση δημοκρατια. Νεοι συνταγματικοι νομοι ψηφιζονται με ψηφιακα δημοψηφισματα. Κοινοι νομοι που απαιτουν ειδικους επιστημονες, συντασονται απο αξιοκρατικα διορισμενους ειδικευμενους επιστημονες.
Ξεσηκωσου! Εμεις οι πολιτες δεν ειμαστε προβατα να μας οδηγουν. Απο τωρα και στο εξης, στα συνδικατα, στο διαδυκτιο και στα μεσα μαζικης ενημερωσης, θα συζηταμε παγκοσμιους συνταγματικους νομους ισοτητας να λαμβανονται με ψηφιακα δημοψηφισματα. Η συνεπεια εινα μια καθολικη ισοτιμη κοινωνια (UHO United Human Organisation, Ενιαια Ανθρωπιστικη Οργανωση) με κοινη γλωσσα και κοινο πολιτισμο. Τα εθνη θα εξαφανιστουν και οι δημοι θα παραμεινουν με τις κεντρικες πολεις τους. Πατριδα μας ειναι η πολη στην κοινοτητα μας. Οι δικοι μας ψηφιακοι συνταγματικοι νομοι ισοτητας θα μας βοηθουν ολους να κατεχουμε και να ελεγχουμε τα παντα μαζι, χωρις ηγετες και χωρις κομματα.
Η σοφια προτεινει τρια εναλλακτικα συστηματα για το μελλον:
—- Αμεση νομοκρατια με δημοψηφισματα νομων για προστασια του περιβαλλοντος, για ελευθερια και για ανθρωπισμο.
—- Κομμουνιστικη κομματικη (party-top-doawn) στρατιωτικη δικτατορικη δουλεια.
—- Οικονομια της αγορας με ιδιωτικη εγωιστικη καπιταλιστικη σκλαβια.
Ποιο συστημα προτιμας; Τι κανεις για την ταχυτερη δυνατη υλοποιηση του συστηματος που προτιμας; Θελεις μια κοινη γλωσσα για την κοινωνια των παιδιων σου; Η μελλοντικη κοινωνια ειναι σαν μια μεγαλη παγκοσμια οικογενεια.
Fred Blomson, born in 1937, genuine democratic amateur philosopher http://www.equalitynow.eu into: UK, SE, GR, DE fred.blomson@gmail.com Group: facebook. com / we cosmopolitans, debate.org

imageΤΟ ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ
WHO, World Human Organisation.
Ένας νέος κόσμος με κοινούς νόμους που να κατέχουν και να κυβερνούν τα πάντα, με μια κοινή γλώσσα και εναν κοινό μικτο πολιτισμό.

Σημερα, το βασικο ανθρωπινο δικαιωμα ειναι το δικαιωμα της συμμετοχης ψηφιακα στις διαδικασιες ληψης αποφασεων σε ολα τα επιπεπεδα και κυριως το δικαιωμα της ψηφιακης νομοθεσιας βασικων νομων που να κατεχουν και να ελεγχουν τα παντα απο κοινου.
Πολλοι ανθρωποι απο πολλες ηπειρους πεφτουν τρομερα επικινδυνα στην θαλασσα για να ελθουν στην Ευρωπη. Το γεγονος αυτο μιλαει στους Ευρωπαιους να ενεργησουν εξυπνα σαν πρωτοποροι με ενθουσιασμο γιαυτην την μεγαλη ειλικρινη εμπιστοσυνη και να επωφεληθουν της ευκαιριας για σημαντικες αναποφευκτες ριζικες μεταρρυθμισεις οικουμενικης σημασιας και να:
—— Να ενθαρρύνουν την τηλεόραση, με υποστηρίξη από τα ενωμένα εργατικά συνδικάτα, να φτιαξει μια παγκόσμια διαδραστική ιστοσελίδα για όσους είναι πρόθυμοι και ικανοί να συμμετάσχουν σε μια ψηφιακή συνεχή συζήτηση και συνεχή ψηφιακή συμβουλευτική ψηφοφορία για θεμελιώδεις μεταρρυθμίσεις.
—— Να αρχίσει μια συνεχή ψηφιακή συζήτηση και μια συνεχή ψηφιακή συμβουλευτική ψηφοφορία για εναν παγκοσμιο νομο που να κάνει τα Αγγλικα μητρική γλώσσα του καθενός, με όλα τα μεγάλα πλεονεκτήματα που αυτό συνεπάγεται, για την εξάλειψη του εθνικισμού, του εγωισμου και όλων των πολέμων. Η κοινωνια έχει απεγνωσμένα πολυ μεγαλη ανάγκη από μια κοινή γλώσσα και εναν μικτο κοινό πολιτισμό.
—— Να αρχίσει μια συνεχή ψηφιακή συζήτηση και μια συνεχή ψηφιακή συμβουλευτική ψηφοφορία για ένα παγκόσμιο νόμο για υποχρεωτική εκπαίδευση 12 ετων για όλους, για να εξαλειφθει ο θρησκευτικός φανατισμός για πάντα.
—— Να αρχίσει μια συνεχή ψηφιακή συζήτηση και μια συνεχή ψηφιακή συμβουλευτική ψηφοφορία για ένα παγκόσμιο νόμο να μετατρέψει σταδιακά όλα τα κομματα σε μια παγκόσμια οργάνωση WHO, World Human Organisation. Το μέλλον του κόσμου είναι ενωμενο ψηφιακο αμεσα δημοκρατικο κοινωνικο και πράσινο.
—— Να αρχίσει μια συνεχή ψηφιακή συζήτηση και μια συνεχή ψηφιακή συμβουλευτική ψηφοφορία για ένα παγκόσμιο νόμο υποχρεωτικής εργασίας τεσσαρων ωρων καθημερινά για όλους, για να εξαλειφθεί η ανεργία στον κόσμο για πάντα.
—— Να αρχίσει μια συνεχή ψηφιακή συζήτηση και μια συνεχή ψηφιακή συμβουλευτική ψηφοφορία για έναν παγκόσμιο νόμο να μεγιστοποιηθεί η ιδιωτική ιδιοκτησία, να μεγιστοποιηθούν τα ιδιωτικα έσοδα και να μεγιστοποιηθει η ιδιωτικη κατανάλωση για την εξάλειψη του θάνατου απο πείνα στον κόσμο σε πραγματικό χρόνο και για να σωθει η φύση.
Παρακαλούντε όλοι οι δημοσιογράφοι, οι επιστήμονες, και οι εμπειρογνώμονες που αγαπούν τις συνεντευξεις και την ιεραρχια, πώς είναι δυνατόν αυτές οι θεμελιώδεις μεταρρυθμίσεις να λείπουν από την ημερήσια διάταξη;
Αγαπητοί σύντροφοι, ο κόσμος ανήκει εξίσου σε όλους εμας τους απλους πολίτες. Ενωμένοι μπορούμε να κατέχουμε και να ελέγχουμε τα πάντα με τους δικούς μας νόμους (LEX REX = Ο νόμος είναι ο βασιλιάς, «Rule of law, Κράτος Δικαίου», Νομοκρατια).
Πώς γινεται αυτά τα βασικά ζητήματα να μην συζητούνται καθημερινά; Είμαι ευγνώμων για ενα σχόλιο! Fred Blomson1937, γνήσιος δημοκρατικός ερασιτέχνης φιλόσοφος. http://www.equalitynow.eu, στις γλωσσες: UN, GR, SE, DE, fred.blomson@gmail.com Ομάδα: facebook. com /WE COSMOPOLITANS, WHO, World Human Organisation.

engelska_0

ENGLISH THE FIRST COMMON LANGUAGE A PROSPEROUS UNIVERSAL CIVILIZATION IS INEVITABLE!

From → ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: